Ahoj všetci prispievatelia do Crowd1, potenciálni prispievatelia, ľudia so záujmom o Crowd1.

Zákonodarcovia, politici a ľudia v médiách musia správne pochopiť, čo robíme a na čo sa pripravujeme. To, čo sa Crowd1 podarilo urobiť za týchto pár mesiacov, nie je nič fantastické. Dokazuje to celý rad dôležitých príkladov, jedným z nich sú schopnosti digitálnych produktov. Od okamihu dosiahnutia bodu zlomu a vytvorenia kritického množstva ceny produktu sa vytvorili nové príležitosti pracovať a prijímať provízie, zľavy, udržiavanie vysokých cien a čiastočné bezplatné darčeky. Budeme schopní dokázať, že dokážeme vybudovať veľkú knižnicu produktov rovnakým spôsobom. Tím, ktorého hlavným cieľom je vytvorenie knižnice produktov, ktoré vyhovujú záujmom vzdelávania, príležitostí, sietí, kde žijú, knižnica, ktorá splní všetky požiadavky, v ktorej si každý nájde to, čo potrebuje.

To bude dôležité pre komunity, s ktorými pracujete, pre spoločnosti, pre ktoré pracujete, ak máte zamestnanie na plný úväzok inde, dokonca aj v krajinách, kde žijete. A to je pre politikov dôležité. Väčšina krajín nevenuje pozornosť distribúcii softvéru, čo je dôvod, prečo robíme úplne revolúciu a meníme toto odvetvie, pretože úspešný softvérový produkt sa zvyčajne uvádza na trh vo veľmi málo regiónoch sveta a iba tam, kde je potrebný obrovský objem rizikového kapitálu, ktorý je potrebný. Investovať do reklamy v najbohatších krajinách sveta. To znamená, že získaniu mnohých softvérových produktov do vašich krajín trvá 15 až 20 rokov, pre produkt ktorý zvyšuje produktivitu.

Dokážeme to nájdením nezamestnaných ľudí alebo ľudí, ktorí majú mimoriadny príjem z externých pracovných miest, alebo ľudí, ktorí teraz zakladajú franšízové ​​spoločnosti, predávajú a vyplácajú provízie z predaja lokálne namiesto posielania peňazí na reklamu do Silicon Valley, potom vytvoríme miesto, kde nepotrebujete viac peňazí. Pre vašu krajinu môžeme urobiť niečo fantastické a budete radi, že ľudia, ktorí zarábajú peniaze, môžu vo vašej krajine platiť dane. Ľudia, ktorí predtým možno nemali prácu, bez ohľadu na to, dnes zarábajú oveľa viac peňazí ako predtým.

Berieme tieto produkty, budujeme knižnicu a sprístupňujeme ich členom. To všetko sa zmení. Už sme uviedli na trh fantastický cestovný produkt a pre niektorých našich členov, ktorí sú iba spotrebiteľmi tohto produktu, existuje šanca ušetriť úžasné množstvo peňazí z toho, čo im ponúkame v rámci nášho partnerstva so spoločnosťou Life TRNDS alebo inými spoločnosťami, ktoré môžu rásť. Týmto spôsobom alebo prostredníctvom nás môžu predávať výrobky a získavať dobré provízie.

Dodávame tiež veľmi zaujímavú bezpečnostnú aplikáciu pre Južnú Afriku, máme aplikáciu pre životný štýl v Nigérii a budeme dodávať čoraz viac produktov vhodných pre rôzne regióny s rôznymi právnymi predpismi pre našich členov po celom svete. Hovoríme, že Crowd1 nikdy nepredával finančné nástroje, nikdy nesľuboval určitú návratnosť investícií, pretože to nie je finančný nástroj.

Každý musí tvrdo pracovať a môžem vám sľúbiť, že všetci v Crowd1 tvrdo pracujú, a to ako v tímoch, tak v oblasti IKT a vo všetkých krajinách sveta.
Neexistujú nič také ako raňajky zadarmo, ľudia, ktorí tvrdo pracujú, dajú si záväzok, nikdy sa nevzdávajú a konajú ako súčasť dlhodobo udržateľnej spoločnosti, ktorá nájde všetky potrebné prostriedky, aby nás dostala tam, kde sme, chceme byť a sme pre svet úplne transparentnou spoločnosťou, ktorú môžeme obdivovať pri vývoji odvetvia distribúcie softvéru.

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Rozhovor so zakladateľom spoločnosti Jonasom Erikom Wernerom a výkonným riaditeľom IKT Johanom Staelom von Holstein.

Moderátor: Dovoľte mi predstaviť vám dve vynikajúce osobnosti spojené s prvou online udalosťou Crowd1 a hovoriť podrobnejšie osobne so zakladateľmi spoločnosti Jonasom Erikom Wernerom a Johanom von Holsteinom. Ako sa vám páčilo toto online stretnutie, vyšlo vám, ako ste dúfali, Jonas?

Jonas: Áno. Bol to naozaj super zážitok. To sa veľmi líši od toho, keď hovoríte pred 10 000 z pódia. Ale myslím si, že sme odviedli skvelú prácu a urobíme ešte pár rovnakých. Áno, to bolo super.

Johan: Úplne všetko bolo super. Pri tejto propagácii sme dokázali preukázať sociálnu zodpovednosť. To bolo fantastické. Rovnako ako všetci ostatní v tejto spoločnosti.

 

Moderátor: Spomenuli ste spoločenskú zodpovednosť. Ale prečo je to pre vás také dôležité, myslím to presne na online akciách pre Crowd1?

Johan: Spoločnosť zamestnáva ľudí zo 170 krajín sveta. A nemôžeme ich vidieť všetky. A chcú nás vidieť, počuť, cítiť, že sme spolu. To, že máme spoločné nápady, spoločnú víziu toho, kam smerujeme, a to je skutočne ťažká úloha. Mnoho ľudí mi píše, že potrebujú motiváciu, inšpiráciu, energiu a tieto udalosti im umožňujú cítiť sa súčasťou väčšej komunity, viac pohybu, cítiť zapojenie, vibrácie. Existuje teda veľa dôvodov, prečo je to také dôležité.

Jonas: Úplne s tebou súhlasím a tiež spájame ľudí, tisíce ľudí a udalosti, ktoré vytvoríme, sa budú stále rozširovať, ľudia ich budú zdieľať a budú sa konať stretnutia, tisíce stretnutí každý deň, spájajúce ľudí, tvoríme skvelý materiál, ktorý sa potom môže ešte dlho používať.

Johan: Akcia je druh terapie, rozprávanie o nej v kaviarni, predaj lístkov na prezeranie ľuďom, možno nás momentálne sleduje milión, možno dva milióny ľudí, jedným zo spôsobov podpory je príbeh o tom, ako predávať vzdelávacie balíčky. A toto je silné!

Jonas: Okrem toho, že poskytuje veľké tržby, budú to dve hodiny plné zábavy, budú sa tam diať rôzne veci, a keď je zábava, ľahšie sa dajú robiť rôzne veci. Johan hovorí, že väčšina ľudí nerada predáva, ale keď je zábava, veci sú iné. To je jednoduchšie. Čokoľvek robíš.

 

Moderátor: Späť na začiatok. Crowd1 je súčasťou IKT, prosím, stručne vysvetlite, čo je obchodná stratégia IKT?

Johan: Keď som sa dal na toto podnikanie, nepoznal som priemysel, nebol som zapojený do sieťového podnikania. Ale videl som skvelú príležitosť vybudovať najväčšiu maloobchodnú sieť na svete. Je to skvelý spôsob, ako predávať a distribuovať softvér a podobné veci, ako aj spôsob prekonať digitálnu priepasť a urobiť svet spravodlivejším. Na vývoj správneho softvéru sme si museli počkať 20 rokov a teraz môžeme zásadne zmeniť svet, urobiť zo sveta lepšie miesto, môžeme zvýšiť rast. Všetko sa vyvíja teraz online, rozvoj na diaľku, rozvoj digitálne. Čo znamená, že sme presne v centre svetového rozvoja. Online, mobilný, digitálny posun vpred ... Myslím si, že je to skutočne dôležité. Nepotrebujeme dôveru, chceme, aby ľudia presne vedeli a pochopili, čo robíme. Chceme úplnú jasnosť, úplnú transparentnosť, povedal by som dokonca aj nad transparentnosťou, nad dodržiavaním predpisov. Sme prítomní v 170 krajinách. Namíbii sa nepáči, čo robíme, a musíme sa prispôsobiť každej konkrétnosti. Musíme však brať krajinu po krajine. Musíme dosiahnuť úplný súlad. Dodržiavame požiadavky všetkých právnych predpisov. A toto je proces. Bolo dôležité zosúladiť IKT s právnymi predpismi a nariadeniami EÚ a s jej bankovými pravidlami. Musíme byť teda dokonalí. A keď my budeme, ľudia nás budú milovať, nech sme kdekoľvek. A keď nás budú všade milovať, budeme môcť získať akýkoľvek produkt, ktorý potrebujeme, aby sme zásobili ľudí všetkým potrebným, priniesli ich tam, kam potrebujú, a tak spoločne vytvorili úžasnú budúcnosť pre všetkých účastníkov Crowd1 a IKT.

Jonas: Prvýkrát v histórii sme schopní to urobiť. Myslím tým, že internet majú každý deň desiatky miliónov ľudí. To sa predtým nedalo urobiť. V tomto priemysle sa pohybujem už veľa rokov. Mnoho spoločností sa o to pokúsilo. A nemohli. A dôvod je jasný. Je to ťažké, ťažko uskutočniteľné. Je ťažké to opakovať. Chceme úplnú transparentnosť a chceme osloviť všetkých, ale Crowd1 sa tiež považuje za platformu sociálnych médií, ktorá sa ľahko používa, kde za pár minút už budete v systéme a za pár minút budete môcť ľuďom všetko vysvetliť a ostatní budú schopní tomu porozumieť. A samozrejme tieto mobilné zariadenia. Väčšina ľudí na planéte má dnes mobilné telefóny. A to je všetko.

 

Moderátor: Obaja máte obrovské skúsenosti, obaja ste zakladateľmi úspešných firiem. Ako ste sa stretli a v čom spočívala počiatočná iskra?

Jonas: Pred pár rokmi som videl Johana, veľmi sa mi páčili jeho predstavy o budúcnosti internetu a jeho predpovede o budúcnosti, boli dobré a možno jedny z najlepších na svete, zavolal som mu a urobil tak krátku prezentáciu, tak osem až deväť hodín. A hovorili sme o všetkom - digitálna budúcnosť, internet, online predaj, vďaka čomu je svet lepším miestom a všetko. Neviem, čo sa dá na to povedať ...

Johan: Stretol som Jonasa s jeho úžasnou energiou, charizmatickou jasnou osobnosťou. Skutočný podnikateľ - predajcovia sú najlepší ľudia na svete! Presvedčil ma o svojej úprimnosti, že projekt, ktorý chce vytvoriť, vydrží dlho. Presvedčil ma, že projekt je atraktívny, mobilný a mali by sme to urobiť. Začal som sa pozerať na projekt predaja ďalších digitálnych produktov. Najprv som si myslel, no, hry ... nie. Všetky digitálne projekty iných spoločností. Pretože všetka distribúcia, logistika ... existujú zodpovedajúce príležitosti robiť veľké zľavy a platiť slušné provízie sieťarom ... Toto všetko som analyzoval a povedal - Máš pravdu! Musíme dostať tieto práva. Vytvoriť úplne transparentnú spoločnosť. A vymenili sme si názory, povedali, čo musíme pre to urobiť, a došli sme k záveru, že musíme spolu vytvoriť Crowd1 a bude to krásne. Bude to veľa tvrdej práce, veľa bude závisieť od pracovníkov v sieti, členov spoločnosti a budú rovnako verní veci a budú sa jej venovať dlhodobo, pretože im budeme verní, a ak urobíme to, čo musíme, budeme sa venovať celej veci, vývojárom produktov príďte k nám a povedzte - toto je naše! To nám dáva príležitosť pracovať na týchto trhoch nasledujúcich 15 rokov, z ich strany je to spoločenská zodpovednosť. Tieto projekty nájdeme, naši členovia si vyberú, čo sa im osobne hodí, a spoločne z toho vytvoríme krásne veci.

Jonas: Myslím, že jednou z dôležitých vecí, ktoré som sa od vás dozvedel, je ... no, keď sme spolu začali pracovať, veľmi som sa sústredil na prácu iba s jednou vecou, ​​pretože viem ... keď ľudia začnú duplikovať, pracovať na rôznych veciach, robiť rôzne veci .... ale čím viac sme vyvíjali spoločnosť, tým viac sme používali rôzne nástroje, pracovali sme s rôznymi spoločnosťami, tým viac som si uvedomoval, že môžeme robiť veľmi odlišné veci, ale aby zostali jednoduché a efektívne. Pretože systém je stále lepší a lepší a samozrejme, ľudia si budú môcť nájsť sami, vyberať z rôznych vecí, ktoré sa im páčia. Ale na začiatku som povedal, že nie. Mali by sme mať jednu vec, možno dve, a áno, teraz máme veľa rôznych vecí a dúfam, že sa to ľuďom naozaj páči.

 

Moderátor: Keď hovoríte o „rôznych veciach“, hovoríte o rôznych odvetviach?

Jonas: Áno, rôzne odvetvia a rôzne online produkty, služby a ďalšie.

Johan: Áno. Tomu hovorím produktová knižnica. Milujete Chiclets, on miluje Horror, milujem klasiku, ale je to všetko v jednej knižnici, kde z rôznych regálov dostávame veci, ktoré chceme. Čím viac sa ponoríme do siete Crowd1, tým viac si uvedomujeme, že 60 miliónov ľudí bude mať 600-tisíc lekárov a 600-tisíc lekárov môže predávať softvér, ktorý nie je určený pre trhy po dobu 15 až 20 rokov. Nikomu inému to neprekáža rovnako, ako mi neprekážajú horory v knižnici. Ale všetci vieme, že toto je jedna časť jednej knižnice, jedna komunita, jedna používaná platforma a všetci sme súčasťou tohto hnutia, emócií ... a to sa mi tiež páči. Ľudí baví byť súčasťou nášho tímu nie preto, že by chceli niečo predať, alebo preto, že chcú kúpiť to, čo máme, niečo skonzumovať, alebo chcú byť len súčasťou tejto úžasnej inšpiratívnej atmosféry vášnivých a nadšených ľudí. Lepidlom je vášeň, odhodlanie a angažovanosť. A môžeme vytvoriť rôzne segmenty pre rôzne typy osobnosti.

 

Moderátor: Myslím si, že v ére, keď žijeme, je táto spotreba, od ktorej sa vzďaľujeme, prinajmenšom obrovská a kľúčom k tomu je to, že vytvárate globálne spoločenstvo. Zakladáte časopis atď. Sú to okrem nákupu a predaja aj sieťové, možno aj vzdelávacie aspekty?

Johan: Myslím si, že kúpa smetí, ktoré sa o týždeň vyhodia - áno, nebudeme to robiť, sú to vyhodené peniaze a len z našich psychických dôvodov, ale budeme kupovať ďalšie a ďalšie veci, budeme kupovať skutočne dobré, komplexné a veľmi užitočné programy a my si kúpime to, čo nás inšpiruje, vzdeláva, baví. Musíme mať komerčný komponent. Peňažné transakcie, vytváranie vecí, ktoré sa dajú predať, pretože prinášajú jedlo ľuďom na stole. Nebudeme kupovať plastovú kartu, ktorá sa pokazí o dve hodiny alebo dva týždne. Lepšie je kúpiť si niečo digitálne, čo vo vás zostane dlho. Niečo, čo nezničí prírodu, neničí životné prostredie, ako v posledných desaťročiach.

Jonas: A vieme, že ľudia trávia čoraz viac času s mobilným telefónom vrátane zarábania peňazí. Crowd1 je plánovaný ako peňaženka, do ktorej investujete čas strávený online. A samozrejme, čím viac online produktov môžeme ponúknuť, tým viac času online strávite a bude vám môcť priniesť peniaze. Na začiatku to boli online hry, ktoré hralo 5 miliárd ľudí, a tieto hry hrajú každý týždeň. A existuje veľa slávnych hier s vtákmi a všetkým, čo ľudia každý deň hrajú, ale my sa budeme rozvíjať vo všetkých segmentoch zábavy, vo svete filmu, v cestovaní, teda v tom, čo dnes môžeme všetci robiť na mobilnom telefóne, tráviš s ním celý život a to je dôležité. Tu je ďalší časopis. Sú to dve strany. Online časopis, predovšetkým je to skvelý spôsob šírenia informácií. A aby som to zhrnul každý mesiac, pretože ho budeme vydávať každý mesiac, vyjde spolu s online udalosťami. Ale druhá časť je, že budeme mať tlačený časopis. A verím, že aj keď sa svet za posledných 20 rokov zmenil, väčšina z nás sú stále rovnakí ľudia. Evolúcia nemení náš mozog, preto budeme naďalej dlhšie milovať pocit papiera, takže budeme robiť online obchod s podporou skutočného časopisu, v ktorom ľudia môžu vidieť všetky novinky spoločnosti. Bude to mať synergický efekt. Zmeníme odvetvie v mnohých ohľadoch a toto je jeden z nich. Spoločnosť budúcnosti, ktorá zahŕňa všetko.

 

Moderátor: A ďalšia krátka poznámka, ktorá môže byť tiež užitočná, pretože keď máte tento druh rastu a pracujete v sieťovom priemysle alebo MLM, viete, že existujú výhody a nevýhody, ktoré mnohí kritizujú atď. Čo robiť, ako to riešite? Ste mladá spoločnosť a viete, že vždy bude existovať určitá kritika. Ako to riešite? Môže to byť užitočné aj pre členov spoločnosti. Získajú túto skúsenosť a budú vedieť, ako im môžu v budúcnosti čeliť.

Jonas: Áno, máme skutočne skvelý tím pracujúci s právnou časťou spoločnosti a toto oddelenie spoločnosti sa neustále rozrastá. Pokiaľ ide o médiá, je to naozaj ťažké, pretože áno, píšu si, čo chcú, a aj v roku 2020 si mnoho novinárov stále myslí, že ak postavíte štruktúru z ľudí, je to nezákonné, a áno, môžete sa tomu smiať, ale myslím si, že bude trvať ešte niekoľko rokov, kým ľudia pochopia, že budúcnosť patrí podnikaniu na internete, a mnoho významných technických špecialistov na svete už hovorí, že sa na to musíme pripraviť, pretože to vo svete vidíme práve teraz, s blokovaním a karanténou v mnohých krajinách, kde sa ľudia nemôžu dostať k bežnej práci. A myslím si, že to nebude naposledy, bolo by hlúpe myslieť si, že to bolo naposledy. To znamená, na prípravu sveta na také veci musí byť svet pripravený na online obchodovanie. Podnikanie, ktoré si môžete vybudovať z domu.
Je niekedy veľmi smutné, keď si médiá myslia, že to, čo robíme, je zlé, že sme tí zlí, a my sme naopak dobrí, a skutočne chránia starých zločincov, ktorí skutočne hrabú vo všetkých peniazoch. To, čo robíme, je dierovanie do bubliny a nechanie peňazí padať na hlavy miliónom a miliónom ľudí, nech sú kdekoľvek, v ktorejkoľvek krajine. Môže to byť doma, v aute, metre a nemusíte chodiť do bežnej práce. Čo teda urobíme a dúfam, že možno sa za pár rokov tento proces dá trochu zrýchliť, aby ľudia skutočne pochopili, že budovanie siete nie je zlá vec, je to to najlepšie, čo môžete kedy urobiť. Myslím si tiež, že ak sa pozriete na toto, sociálne médiá, spôsob, akým bol dnes vybudovaný internet, bol postavený tak, aby víťaz bral všetko, a to mám na mysli, keď hovorím o digitálnom otroctve, ktoré pochádza z kradnutie všetkého obsahu, všetkej práce, ktorú ľudia robia na sociálnych sieťach atď. A sme tu, meníme to, rozbíjame. Stávame sa distribučnou sieťou pre nekonečné množstvo podnikateľov distribujúcich svoj softvér novým spôsobom do nových regiónov. Poskytujeme skutočnú pomoc ľuďom oprávnenie podnikateľov získavať nových zákazníkov a neposielať tieto peniaze ako poplatky za akvizíciu do Silicon Valley, pričom mu bude vyplácaná provízia v oblastiach, v ktorých zúfalo hľadajú pracovné miesta, a peniaze na pomoc. Takže viete, že chceme niečo zničiť a sme tiež v čele tohto sieťového odvetvia, aby sme dokončili novú éru, pozrieme sa na ekonomiku koncertov a povieme - viete, čo potrebujete ďalšie pracovné miesta a dávame ľuďom nutkanie povedať, budem to odporúčať na sociálnych sieťach raz mesačne, no v oblasti influencer marketingu je to naozaj nové slovo. Dávame všetkým, ktorí majú na sociálnych sieťach päťsto priateľov, schopnosť urobiť to - odporučiť tým, ktorých pozná. Ale myslím si, že najdôležitejšou časťou je to, prečo nám ľudia dôverujú. Prečo sme takí najlepší?
Pretože sme zaregistrovali spoločnosť v Španielsku. Usilujeme sa o súlad s európskymi pravidlami, zákonný súlad s normami EÚ, usilujeme sa o úplnú transparentnosť všetkého, čo sa týka majetku, zakladateľov, správy, a toto všetko musíme a ideme dokázať. Chystáme sa túto spoločnosť zverejniť a všetci to vedia. Viete, že je potrebné mať vo všetkom úplnú transparentnosť, a potom ukážeme množstvo peňazí, ktoré pošleme do siete, a to, ako tieto peniaze menia svet.


Moderátor: A na záver si tiež myslím, že všetky vaše milióny členov, mám na mysli niektorých vodcov, zakladateľov a možno aj nových podnikateľov, ktorých poznáte pri zakladaní firmy ... Aká je najlepšia rada, čo by ste im chceli dať? Alebo akú radu by ste chceli dostať, keď ste sami začínali?

Johan: Na úvod milujem predaj, začal som predávať, keď som bol, ako viete, dieťaťom. Predával som (môj starý otec bol rybár), predával som tresku tam, kde sme bývali, a v lete som predával cukríky na futbal a potom som predával noviny a časopisy. Predaj je krásne povolanie, ale je to ošemetné, pretože 99% všetkých, ktorých stretnete, povie nie a 90% bude drzých a povie NIE! Viete, a ak chcete predať stokrát, musíte povedať „ahoj!“ Musíte mať odhodlanie, ducha, a preto je také dôležité mať inšpiráciu a motiváciu. Musíte byť vášniví, 200% oddaní. Nie! Idem na 200 a prvýkrát zaklopem na dvere. Nejdeme teda na to, aby každý zarábal na predaji. Veľa ľudí hovorilo, že vlastne ani nechceme predaj, to nechceme, asi preto zhromaždili 200 ľudí v kaviarni, sledovali udalosť, ktorú sme dnes mali, a pretože potom robíme predaj pre nich. Urobíme maximum, aby sme ľuďom pomohli a umožnili im len míňať. Myslím, že viete, hovorím to znova a znova a Peter Jacobson to hovorí znova a znova - buďte motivovaní, sústreďte sa, nikdy sa nevzdávajte, nikdy si neberte odpoveď ako odpoveď. A možno hovoria, predaj alebo nie, ale stáva sa tiež podnikateľom, pretože to je tiež titul, ktorý môžete mať, cítiť sa silnejší a predaj môže byť jedným z vašich obchodných segmentov.

Jonas: Áno, mám pocit, že súhlasím s tým, čo povedal Johan, a myslím si, že môžeme pomôcť ľuďom v spoločnosti získať bohatstvo, a ako som už povedal skôr, vytvárame systémy, kde skutočne predávate bez predaja. Systém sa predáva za vás a nikto iný to neurobil predtým a všetky prezentované nástroje boli vykonané v priebehu našej práce. Myslím, že keď som začínal s týmto priemyslom, krátka prezentácia bola hodinu a pol a viete, že priemerný človek sa dokáže sústrediť na 40 sekúnd, takže už máte veľký problém, takže naším cieľom je čo najviac sa priblížiť k 40 sekundám a je skutočne dôležité mať podnikateľského ducha a poskytnúť túto časť. Vytvárame nástroje, aby ľudia nemuseli počúvať stovky „nie“, pretože všetko, čo počujú, bude „áno“. Najlepší predajca je ten, ktorý zvládne väčšinu záporov a myslím si, že cieľom, keď sme to začínali, bolo vybudovať spoločnosť, kde nemusíte počúvať viac záporov, mali by ste prijať čo najviac áno. Na ďalšom podujatí World Online vydáme aký bol môj cieľ, keď sme začínali, je to áno, čo asi môžem nazvať konečným materiálom na duplikovanie tých áno, kde zapojíte ľudí, kde nástroje, myslím vás, vždy mali podnikateľského ducha, a máte cieľ. S týmto vedomím sa každé ráno budíte a malo by sa to diať ako bežné sociálne médiá. Proces registrácie a všetky tieto veci. Ľudia by mali ľahko vidieť „ach, toto ... toto mi vyhovuje.“ Nemusím mať rada tento konkrétny produkt na vlasy alebo niečo ako „Ach, majú všetko a sú to len vyskakovacie okná predo mnou a to všetko“.
A ešte jedna vec, než na to zabudnem, pretože je to dôležité. Chcem všetkým starším členom tímu povedať, že sme hovorili o právnej časti a o všetkom, čo je dôležité pre všetkých, aby vedeli, že máme veľa ľudí po celom svete. Prioritou, aj keď môžeme povedať, že médiá nás niekedy môžu nepochopiť, vždy všetko riešime a berieme to veľmi vážne a staráme sa o to, aby všetci účastníci odviedli skvelú prácu, a ak bude problém, vždy budeme na ich stranu, aby ich chránila a ukázala im, že ich podporujeme, a to je dôležité. V neposlednom rade, pretože aj keď je to veľa o práci, je to aj o spojení práce a života.

 

Moderátor: Čo je život? Presne na toto som sa ťa chcela spýtať. Keďže, najmä v týchto časoch. Žijeme v dobe, keď zdravie je tiež bohatstvo, a preto som od každého z vás chcela iba trochu osobného pohľadu, viete, okrem práce, keď čerpáš energiu, naberáš sily, potom sa vraciaš, udržuješ rovnováhu? Čo vás robí šťastnými, radostnými, samozrejme okrem IKT a Crowd1?

Johan: Začnem, moja žena, moje deti, moja rodina sú pre mňa neuveriteľne dôležité, sme manželia 25 rokov, moje deti sú 20, 21 a 19, a potom žijeme v najlepšej krajine na svete v Španielsku, v najlepšom meste na svete Madrid, takže viete, že je tu veľa jedla, kultúry, hudby, skvelé počasie, skvelé víno, existuje veľa spôsobov, ako sa zabaviť, keď žijete v takej fantastickej krajine. Takže si myslím, že je skvelé, že ide o španielsku spoločnosť, ktorú viete, máme tam naše obrovské oddelenie zákazníckych služieb, máme tam finančné oddelenie, takže je to pre mňa a moju rodinu dôležité. A tiež dôležitá je energia, ktorú od Jonása dostávam, a práca, ktorú robí. A milióny našich členov rodiny. Áno, je to skvelá energia. Myslím tým, že rodina je dôležitá, ale dôležité sú aj odpovede, ktoré každý deň dostanete od členov našej siete, napríklad od sieťových pracovníkov. Mal som napríklad deň narodenia a nebol som online asi 20 hodín. a keď som sa vrátil, bolo asi 850 otázok, ale pre mňa to boli hlavne gratulácie.

Moderátor: 850 otázok?

Johan: Áno, po 24 hodinách otázky, ako to chceme urobiť, či sme začali alebo nie v tejto alebo tej krajine atď.

Moderátor: Poďakovali ste sa za narodeninový darček?

Johan: Áno, je to najlepší darček, aký môžem dostať, ale áno, každý deň pribúdajú nové čísla o raste a ľudia šplhajú po firemnom rebríčku. Myslím, že v mnohých krajinách sú ľudia, ktorí túto prácu robia, robia ju a je neuveriteľné, ako môžu pracovať tak rýchlo, a je to úžasné vždy, a vy získate energiu, ktorá pomáha budovať lepšie systémy. Samozrejme, s tými skvelými ľuďmi v tejto spoločnosti, s ktorými sme toho veľa robili za posledných pár dní, keď sme vytvorili túto online akciu, mám na mysli ľudí okolo nás.

Moderátor: Tímová práca?

Jonas: Keď uvidíte ľudí, ktorí sú tak oddaní, vášniví a tak vďační. Vedel som, že ľudia prídu poďakovať, že ste vymanili ľudí z chudoby v Afrike, viete, cítim sa tak trápne a neviem, koľkokrát som poslal e-maily, hovoril s ľuďmi a oni mi poslali e-maily .... A nemôžeme týchto ľudí sklamať, musíme nájsť také výrobky, ktoré by mali mať silný vplyv, aby sme mohli prilákať obchod do týchto regiónov. Áno, a za posledných pár týždňov to skutočne vidíme veľmi jasne,
čo sa stane s ľuďmi v mnohých krajinách. Sú to naozaj ťažké obdobia a my to skutočne vidíme v našej vlastnej spoločnosti a áno, pár ľudí, myslím tým aj vy, Johan mal ťažké obdobie so všetkým, čo sa deje. Pokiaľ ide o pandémiu. Áno, samozrejme, a máme v spoločnosti jedného z chalanov, jedného z tých, ktorý bol v skutočnosti jedným z mentorov môjho života, o ktorom sme si len pred pár dňami uvedomili, že prežije. Je to teda ťažké obdobie a možno aj posledných pár týždňov alebo mesiacov - je to silná vec, vďaka ktorej budete pracovať ešte tvrdšie, pretože vidíte, že ľudia túto firmu potrebujú viac ako kedykoľvek predtým. Takže si myslím, že celá spoločnosť, všetko vedenie, všetci každý deň trochu viac pracujeme na tom, aby to bolo možné, so všetkými ľuďmi,
po celom svete.

 

Moderátor: Johan, Yonas, veľmi pekne vám ďakujem za zdieľanie vašich názorov a za to, čo robíte. Prajem vám veľa šťastia, pokračujte a chcem vám iba zaželať, aby ste boli v poriadku, zostali zdraví, vášniví a rovnako šťastní. A opäť sa uvidíme na novej online akcii 6. júna?

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.